Arbitrage | Πως να κερδίσεις στο στοίχημα με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο! Κερδίζεις με οποιοδήποτε αποτέλεσμα (Sure betting)

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020

Arbitrage | Πως να κερδίσεις στο στοίχημα με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο! Κερδίζεις με οποιοδήποτε αποτέλεσμα (Sure betting)

Arbitrage | Πως να κερδίσεις στο στοίχημα με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο! Κερδίζεις με οποιοδήποτε αποτέλεσμα (Sure betting)
Πιθανόν οι περισσότεροι να θεωρείτε υπερβολικό τον τίτλο του άρθρο... αλλά και όμως έχει βάση με το Arbitrage betting / Sure betting!
Διαβάστε παρακάτω...
Τι είναι το Arbitrage betting / Sure betting;

Arbitrage betting / Sure betting είναι η ταυτόχρονη αγορά και πώληση της ίδιας επένδυσης σε δυο διαφορετικές αγορές με δύο διαφορετικές τιμές. Αυτό θα μας οδηγήσει σε σίγουρο κέρδος.

Για να γίνει πιο αντιληπτό, στο στοίχημα μπορούμε να το μεταφράσουμε ως το ταυτόχρονο παίξιμο δύο επιλογών (πχ. Άσσο - Διπλό) επιλέγοντας την κατάλληλη στιγμή τον κατάλληλο συνδυασμό αποδόσεων, το οποίο θα σας οδηγήσει σε εγγυημένο κέρδος χωρίς την ανάληψη ρίσκου!

Ουσιαστικά ποντάρουμε στον ΑΣΣΟ αλλά και στο ΔΙΠΛΟ με ποσά και αποδόσεις που θα μας προσφέρουν κέρδος όταν αφαιρέσουμε το συνολικό ποντάρισμα από το συνολικό κέδρος. 

Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε σε μόνο μια εταιρία διότι οι εταιρίες είναι προσεκτικές έχοντας αποδόσεις στις οποίες αν ποντάρεις και στα δύο σημεία να βγαίνεις μείον.

Όμως, λόγω του ανταγωνισμού συχνά οι εταιρίες "φουσκώνουν" μερικές αποδόσεις με αποτέλεσμα εκεί να υπάρχει και η "arbitrage" ευκαιρία. Σε pregame αλλά και σε live αγώνες.

Παράδειγμα:

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό...

Εταιρία Α:  Άσσος: 1.25  |  Διπλό: 3.90
Εταιρία Β:  Άσσος: 1.43  |  Διπλό: 2.85

Οπότε:
Αν ποντάρουμε 10 ευρώ στην εταιρία Α στο 3.90 του διπλού, θα πάρουμε 39 ευρώ!
Αν ποντάρουμε 27 ευρώ στην εταιρία Β στο 1.43 του διπλού, θα πάρουμε 38,61 ευρώ!
Συνολικά ποντάραμε 37 ευρώ με το κέρδος να είναι 39 ή 38,61 ευρώ. Αν αφαιρέσουμε το συνολικό ποντάρισμα από το συνολικό κέρδος (Άσσος ή διπλό) θα πάρουμε πίσω κέρδος 2 ή 1,61 ευρώ αναλόγως το αποτέλεσμα του αγώνα.Πότε όμως συμβαίνει το Arbitrage;

Ας πάρουμε ως παράδειγμα έναν αγώνα ποδοσφαίρου έχοντας ως επιλογές το under 2.5 στο 1.80 και το over 2.5 goal στο 2.10 με γκανιότα 3% για την εταιρία. Κατά την διάρκεια την ημέρας το under 2.5 παίρνει 15.000 ποντάρισμα στην εταιρία Α και μόνο 1.800 στο over 2.5. Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρία Α θέλει να σταματήσει τα πονταρίσματα στο under με αποτέλεσμα να μειώσει την απόδοση του under στο 1.65 και ταυτόχρονα αυξάνει την απόδοση του over στο 2.40 για να προσελκύσει πονταρίσματα. Αυτό συμβαίνει στην εταιρία Α, στην εταιρία Β όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην γίνει τόσο υψηλό ποντάρισμα στο over με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμείνουν στο 1.80 και 2.10. Τότε είναι που δημιουργείται πιθανότητα σίγουρου κέρδους (arbitrage betting / sure betting) μεταξύ της εταιρίας Β που κράτησε σταθερή το 1.80 του under και της εταιρίας Α που ανέβασε την απόδοση του over στο 2.40. Γιατί;

Εταιρία Β: under 2.5: 1.80
Εταιρία Α: over 2.5: 2.40
Χρησιμοποιείστε το παραπάνω παράδειγμα μας και θα αντιληφθείτε ότι έχουμε σίγουρο κέρδος ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Όπως καταλαβαίνετε εδώ υπάρχει εγγυημένο κέρδος... φυσικά θέλει συνεχή αναζήτηση αποδόσεων... λογαριασμούς σε όλες τις εταιρίες... υψηλό μπάτζετ και να πετυχαίνεις τις κατάλληλες στιγμές!

Οι παγίδες που κρύβει το Arbitrage
  • Όρια πονταρίσματος (Οι εταιρίες δεν βλέπουν με καλό μάτι το arbitrage, όταν το αντιλαμβάνονται περιορίζουν το μάξιμουμ ποντάρισμα που μπορεί να έχει ο παίκτης.)
  • Ακύρωση στοιχημάτων (Βάση των κανονισμών των εταιριών, έχουν την δυνατότητα να ακυρώσουν στοιχήματα, με αποτέλεσμα αυτό να βάζει σε κίνδυνο τον παίκτη που ακολουθεί αυτή την μέθοδο.)
  • Έλλειψη ρευστότητας (Για να κερδίσετε ένα αξιοσέβαστο ποσό θα πρέπει να διαθέτετε υψηλό διαθέσιμο μπάτζετ ώστε να είστε έτοιμοι για κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί. Μη ξεχνάτε ότι η μέθοδος αυτή προσφέρει ένα κέρδος 2-4% επί του συνολικού πονταρίσματος. Μια λύση είναι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια τα οποία δεν έχουν χρεώσεις και επιπλέον μέσα σε 24 ώρες ολοκληρώνονται κινήσεις κατάθεσης ή ανάληψης. Έτσι διατηρείτε τη ρευστότητα σας, η οποία είναι αναγκαία.)
  • Χρεώσεις σε αναλήψεις και καταθέσεις (Σημαντικό να γνωρίζουμε την χρέωση διότι επηρεάζει το καθαρό μας κέρδος.)
  • Κλείσιμο λογαριασμού (Οι στοιχηματικές απεχθάνονται τους παίκτες που ακολουθούν αυτή την μέθοδο με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνο να κλείσουν κάποιον λογαριασμό. Μια καλή λύση σε αυτό είναι η δημιουργία μιας ομάδας παικτών με αρκετούς λογαριασμούς σε κάθε εταιρία, ώστε να χρησιμοποιείται με κυκλικό τρόπο.)
  • Μπόνους (Δεν θα πρέπει να αποδεχθείτε κανένα μπόνους διότι δεσμεύονται τα κεφάλαια σας έως ότου καλυφθούν οι όροι. Αν συμβεί αυτό μπορεί να έχετε πρόβλημα στην επένδυση σας.) 
  • Αξιοπιστία (Μερικές στοιχηματικές δεν είναι αξιόπιστες με αποτέλεσμα να διατρέχετε κίνδυνο.)
  • Ταυτοποίηση (Πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ταυτοποίηση στους λογαριασμούς σας.)
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Olympiakos-Eidisis | Άλλες